www.superrichbg.com е интернет магазин за мъжка и женска мода.

Българска дизайнерска марка Regina Fashion Atelier е създадена и патентована през 2011 с основна цел търговия и продажба на официални облекла за жени, а през 2015 година пуска и спортната линия SUPER RICH насочена както към жени, така и към мъже. Екипът ни е малък и сплотен, като желанието ни в началото бе да предлагаме на клиентите си красиви и качествени дамски дрехи и най-вече богато разнообразие на дамски рокли.  Стараем се да сме в крак с тенденциите и да поддържаме качество на  възможно достъпна цена.

Работим изцяло онлайн, като разполагаме със складова и производствена база, от където се изпращат всички поръчки.  За нас връзката с клиента е от изключителна важност. Поддържаме връзка с клиентите  през чат в сайта ни, във фейсбук страниците ни и на телефон 0888 544474.  Всеки наш клиент има възможност да получи пълна информация за предлаганите артикули  по горепосочените канали. Държим изключително на коректността и качеството на обслужване.

За улеснение на клиентите всяка официална поръчка през сайта  се потвърждава в рамките на 24 часа ( от понеделник до петък).  За удобство и пълна информация сме предоставили  таблица с номерация. Всяка стока може да бъде върната в срок от 14 дни след получаването й, като изискването е стоката да отговаря на критерии, които не я правят непродаваема (скъсана, прана след носене, с лекета.

Стараем се да бъдем максимално полезни за всички клиенти и да удовлетворим в максимална степен желанията и претенциите им.

 

Екипът на www.superrichbg.com е на ваше разположение за въпроси и предложения:

E-mail: office@superrichbg.com

GSM: 0895 11 77 17 

Онлайн магазин www.superrichbg.com предлага стоки само по интернет. Не разполагаме с магазин, а само със складова и производствена база. 

ЦЕЛЕВА ГРУПА

Ако сте в крак с модата, държите на своята индивидуалност и не разполагате с време, но често Ви се налага да пазарувате за вас или за специални хора, то Вие сте на точното място!
Само направете своя избор, всичко останало ще свършим вместо Вас!
Това, което предлагаме ни прави много по-различни от всички останали онлайн магазини. Какво е различното?
Предлагаме изключително лесен и бърз начин за поръчка и доставка на дизайнеска марка облекла с етикет Regina Fashion Atelier.
Емоционален, успешен, устремен с истински стил и класа, присъщи на един единствен бутиков етикет.
Целева възрастова група 14 – 65 години
За няколко минути пред компютъра или телефон без усилие и губене на време, Вие можете:
– да изберете своята дизайнерски артикул;
– да поръчате персоализиран текст по желание на /български или английски /;
– да получите поръчаното в точното време и на точното място чрез куриер;
– да заплатите, както ви е удобно: с наложен платеж, с банков превод
 
След всичко изброено дотук, остава само да ни потърсите, за да се убедите лично, че www.superrichbg.com наистина предлага уникални дизайнерски облекла и перфектно обслужване.
 Нашите произведения на изкуството и могат да се намерят единствено и само при нас!
Изненадайте приятно самите Вас, любимите си хора или направете силно впечатление на Вашите бизнес партньори, избирайки облекла www.superrichbg.com. Доверете ни се, за да можем да Ви предложим първокачествено българско производство.
 
ЦЕНОВА ПОЛИТИКА

РЕДЖИНА ГРУП ЕООД не работи на консигнация.
Цените на производителя са фиксирани.
За търговците на едро, предлагаме от 15% до 30% отстъпка от  фиксираната цена в зависимост от количеството.

Корпоративни и търговски поръчки
В случай, че желаете да направите поръчка за по-голям брой, молим да се свържете директно с нас на посочените координати.

След уточняване на всички детайли в разговора, ние ще Ви изпратим оферта за конкретната поръчка желана от Вас, със срок, цена, и цялата останала информация.