ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА

Поръчки, извършени и потвърдени в работен ден до 17:00ч. се доставят на следващия ден, ако артикулите, които сте поръчали, са налични. Поръчки, направени в събота, неделя и през официалните празници, се доставят на втория работен ден след това. Потвърждаването става чрез телефонно обаждане от нас – уточняваме наличността на стоката, адреса и времето за доставка и след Вашето потвърждение активираме поръчката. Ако даден артикул не е наличен в момента, стандартният ни срок за изработка е 3 – 5 работни дни . След като сме изработили поръчаните артикулите, ние се свързваме с Вас отново по телефона, за да уточним дали на следващия ден е удобно да получите доставката.

ПОРЪЧКА

За да поръчате от SUPERRICHBG.com трябва първо да изберете желания размер на артикула, след което да натиснете бутона „Добави в кошницата“. Прегледайте съдържанието на кошницата, която се намира в горния десен ъгъл на сайта и натиснете бутона „Поръчай“. След като го направите, трябва да натиснете двата последователни бутона „Следващ“, да изберете начина на плащане, който е „Наложен платеж – плащане при доставка“ и накрая да натиснете бутона „Потвърждавам поръчката“.

След като сте направили Вашата поръчка ние ще се свържем с Вас, за да уточним наличността на стоката и подробностите около доставката.

НАЧИНИ НА ДОСТАВКА

Безплатна ли е доставката на продуктите в сайта?

При поръчки над 99.99 лева в SUPERRICHBG.com винаги се стремим да предложим безплатна опция. Тя може да е различна в зависимост от периода на годината и натоварването на куриерските ни партньори. При неполучена стока повече от веднъж потребителят заплаща всички куриерски разходи за транспорт при бъдещи негови поръчки, цената на които се определя от SUPERRICHBG.com  в платформата SUPERRICHBG.com и се предоставя като предварителна информация.

Мога ли да направя поръчка до офис на Econt?

При финализиране на поръчката може да се посочите личен адрес, така и офис на Econt удобен за вас, като напишете адреса му  в коментар  за допълнителна информация.

Опции за доставка:

Възможните видове доставка и сроковете, в които ще бъде изпълнена тя, може да се видят под името на всеки продукт, както и преди финализиране на поръчката. Налични са опции за доставка до личен адрес, до офис на куриерска фирма, както и Експресна услуга.

Цената на доставка зависи от много фактори като натовареността на куриерите, конкретния период от годината, както и заетостта на нашето производство, но ние винаги се стараем да дадем възможно най-добрите цени на нашите клиенти и винаги предлагаме един метод за безплатна доставка при поръчки над 99.99 лв.

Цената за доставка до офис на Еконт до 5кг. е около 5.50 лв. в зависимост от теглото на пратката.

Цената за доставка до личен адрес до 5 кг. е около 7.00 лв. до всички населени места в България.

Безплатна доставка при поръчки над 99.99 лв.

След като сме приели Вашата поръчка и сме уточнили подробностите около нея, ние ще Ви изпратим желаните артикули веднага, ако ги имаме в наличност. Ако ги нямаме, ще ги изработим в рамките на 3-5 работни дни или от 7-10 работни дни в зависимост от сложността на изработка и натоварения график, след което за втори път ще се свържем с Вас, за да уточним подробностите около доставката.
Всички поръчки се обработват в периода, който е обявен и биват получени на следващия работен ден (включително и събота по желание на клиента).

ПЛАЩАНЕ

Предлаганите начини за плащане в www.superrichbg.com са :

  • Наложен платеж ( плащане в брой на куриера при доставка )