ОБЩИ УСЛОВИЯ

Условия за позване

Всеки потребител, който използва уеб сайта www.superrichbg.com, се счита, че приема и е съгласен с настоящите условия.
www.superrichbg.com е онлайн магазин за продажба на дизайнерски дрехи, продукти и аксесоари.
Публикуваната информация в www.superrichbg.com е общодостъпна безплатно в интернет.
Артикулите в онлайн магазин www.superichbg.com следва да бъдат закупени от потребители на обявените в български лева цени и при настоящите условия и тези публикувани в страницата Доставка и плащане.

Регистрация на потребител и защита на личните данни

В онлайн магазин www.superrichbg.com потребителите се разделят на нерегистрирани потребители (гости) и регистрирани потребители.
Регистрираните потребители доброволно предоставят своите лични данни при регистрация в сайта.
Съобразно Закона за защита на личните данни, регистрираните потребители имат право на достъп и промяна на личните си данни, както и да изискат от www.superrichbg.com да бъде закрит техния потребителски профил.
www.superrichbg.com има право да изпраща рекламни съобщения под формата на електронен бюлетин (newsletter) на посочения при регистрация e-mail адрес от регистрираните потребители. Регистрираните потребители имат право да се отпишат доброволно от получаване на рекламни съобщения, като за целта кликнат на линк, който се намира на някой от получените от тях електронни бюлетини.
www.superrichbg.com няма да предоставя личните данни на регистрираните потребители на трети лица за рекламни и промоционални цели, както и по други причини, освен ако не бъдат изискани от служби, свързани със законодателството на Р. България.
www.superichbg.com запазва правото си да променя настоящите условия по всяко време, без предварително известие, като изменените условия ще бъдат публикувани на настоящата страница.
Настоящите „Общи условия на онлайн магазин www.superrichbg.com имат задължителна сила, както за www.superrichbg.com, така и за потребителите му. Всички те се считат за уведомени и се съгласяват за всички промени в от датата на публикуването им в www.superrichbg.com.
www.superrichbg.com съхранява cookies и log файлове с цел персонализиране и подобряване на услугите си.
www.superichbg.com използва инструмента Google Analytics, за да отчита посещенията и поведението на своите потребители.

Условия за пазаруване в www.superrichbg.com

Начините на плащане, сроковете за доставка и отстъпките в онлайн магазин www.superrichbg.com са описани в страницата Доставка и плащане.

Право на рекламации

Според Закона за защита на потребителите и правилата за електронна търговия, потребителят има право на рекламация при: констатирани липси, дефекти на стоката, несъответствие с обявения размер, несъответствие с обявената търговска марка. Рекламацията се предявява до пет работни дни след закупуването на стоката. При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за заменяне на стоката с нова или отбив от цената.
В срок от 7 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия:
– Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена).
– Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
– Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.
– Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки.

Работно време

Поръчки в онлайн магазин www.superrichbg.com се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.
Работното време на онлайн магазин www.superrichbg.com е Понеделник-Петък,
10:00 – 19:00 ч.
Съботя и неделя са почивни дни, в които не се обработват и изпращат поръчки.

Онлайн консултации относно продукти могат да бъдат извършвани по всяко време, в което има свободен оператор на линия (включителнo почивни дни).
Консултации по телефон могат да бъдат извършвани в работното време.
Всички поръчки се обработват в периода който е обавявен и биват получени на следващия работен ден (включително и събота по желание на клиента).

Условия за копиране на информация

Цялата информация, публикувана в www.superrichbg.com е собственост на www.superrichbg.com, в т.ч. снимки и описания на арикули.
www.superrichbg.com дава право на собственици на други сайтове и потребители да публикуват връзки към онлайн магазин www.superrichbg.com
Забранява се копирането на текстове от www.superrichbg.com и поставянето им в други уеб сайтове и онлайн магазини, без писмено съгласие на www.superrichbg.com или без да се цитира източника, като се постави следния текст: „Източник: онлайн магазин за дизайнерски дрехи, продукти и аксесоари www.superrichbg.com”, като “ онлайн магазин www.superrichbg.com“ следва да бъде линк към http://www.superrichbg.com

Салваторна клауза

В случай, че части или цели разпоредби на настоящите Общи условия бъдат признати за противоречащи на императивни норми, за нищожни или по каквато и било причина неприложими, то тази разпоредба ще бъде считана за самостоятелна спрямо останалите разпоредби и няма да засегне действието и приложимостта, на която и да било от останалите разпоредби.