Продажби на едро или dropshipping

Продажби на едро
Минималната стойност на поръчката, трябва да бъде 500.00 лв., след прилагането на всички отстъпки.
Ако желаете да пазарувате от нас на едро, свържете се с нас за да уточним детайлите на нашето бъдещо партньорство.
Може да ни пишете по всяко време на office@superrichbg.com
Може да ни се обадите всеки делничен ден от 9.00ч. до 18.00ч., както и в Събота от 10.00ч. до 16.00ч.на телефон: +359 888 544 474

Продажби на Dropshipping
Ние може да бъдем ваш надежден и лоялен партньор, като ви даваме възможност да продавате в електронните си магазини или посредством други похвати за електронна търговия, предлаганите от нас продукти, без да е нужно да ги закупувате от нас преди самата им продажба.
Ако продавате на този принцип (dropshipping), ви ще ползвате отстъпка в размер на 15% от цените, на които продаваме ние, в нашия електронен магазин.
Ще може да продавате, ако желаете и на по-високи, ние не ви задължаваме да продават на нашите, а когато ваш клиент закупи продукт от вас, вие ще го закупите от нас със съответната отстъпка. Но ние няма да го изпратим на вас, а направо на вашия клиент, като на изпращач, ще посочим вас.
Така клиентът на практика, ще получи продукта на посочения от него адрес от самите вас, без реално вие да се занимавате с каквото и да било по опаковането и изпращането.
Нашата доставка в България е за сметка на клиента в повечето случаи от офис и до офис на Еконт, като правим доставката посредством куриер в рамките на 72 часа от получаване на плащането.
За България може да предложите плащане с наложен платеж, като трябва да ни уведомите за цената на която сте продали, за да поискаме тези пари от клиента. Така когато му доставим стоката, ще вземем пълното плащане, а на вас ще изплатим разликата.

Пример:
Купувате от нас блуза с 15 % отстъпка 59,99 – 15% = 50,99 лв. ( е цената за вас)
Продавате на краен клиент за 59.99 лв. с наложен платеж, като цената за доставка е за тяхна сметка. Ние доставяме на клиента блузата и взимаме от него 59.99 лв. за блузата.
На събраната сума плащаме 1% на куриера за наложения платеж (тоест в случая това са 0,25лв.)
Одържаме си 50.99 лв. + 0.25 лв. (което ни е взел куриера за събиране на наложения платеж) и ви изплащаме сумата от 59,99 лв – 51,24 лв. = 8,75 лв.

Нашата доставка е до 15 дни за всички чуждестранни страни от получаване на плащането, което ви дава възможност да продавате нашите продукти и в други стани не само в България.
За да се възползвате от тази услуга, моля свържете се с нас на +359 888 544 474 или ни пишете на e-mail: office@superrichbg.com , за да уточним условията на работа.