ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА

Поръчки, извършени и потвърдени в работен ден до 17:00h, се доставят на следващия ден, ако артикулите, които сте поръчали, са налични. Поръчки, направени в събота, неделя и през официалните празници, се доставят на втория работен ден след това. Потвърждаването става чрез телефонно обаждане от нас – уточняваме наличността на стоката, адреса и времето за доставка и след Вашето потвърждение активираме поръчката. Ако даден артикул не е наличен в момента, стандартният ни срок за изработка е 3 – 5 работни дни . След като сме изработили поръчаните артикулите, ние се свързваме с Вас отново по телефона, за да уточним дали на следващия ден е удобно да получите доставката.

ПОРЪЧКА

За да поръчате от www.superrichbg.com трябва първо да изберете желания размер на артикула, след което да натиснете бутона „Добави в кошницата“. Прегледайте съдържанието на кошницата, която се намира в горния десен ъгъл на сайта и натиснете бутона „Поръчай“. След като го направите, трябва да натиснете двата последователни бутона „Следващ“, да изберете начина на плащане, който е „Наложен платеж – плащане при доставка“ и накрая да натиснете бутона „Потвърждавам поръчката“.

След като сте направили Вашата поръчка ние ще се свържем с Вас, за да уточним наличността на стоката и подробностите около доставката.

ДОСТАВКА

Доставката при поръчки в онлайн магазин www.superrichbg.com на територията на Република България е за сметка на клиента!
Доставката се извършва с лицензирана куриерска фирма „Еконт Експрес“, като може да бъде до адреса на получателя или до избран от него офис на фирмата в града.

Цената за доставка до адрес до всички населени места в България на пратки с тегло до 5 кг е 7.00 лв.

Цената за доставка до офис на Еконт е 4.50 лв. в зависимост от теглото на пратката.

Ако желаете доставката да бъде до офис на Еконт моля посочете това в полето за коментар на поръчката.

Поръчки, които се доставят от петък за събота се оскъпяват с 2.40 лв. Ако поръчате в петък и доставката е за събота, но до офис на Еконт или за понеделник, цената е стандартна.

Направените заявки се обработват на същия или на следващият работен ден, а заявки направени в събота, неделя или празнични дни се обработват през първият работен ден след това.

Поръчки до Ваш адрес, направени през седмицата, до 17:00 ч., пристигат на следващия работен ден, между 9:00 и 13:00 часа на адреса.

Поръчки до офис на Еконт, направени през седмицата, до 17:00 ч., могат да бъдат взети след 9:00 на следващия работен ден.

Ако сте от София, може да се уговорим къде и кога да дойдете да вземете поръчката си безплатно!

След като сме приели Вашата поръчка и сме уточнили подробностите около нея, ние ще Ви изпратим желаните артикули веднага, ако ги имаме в наличност. Ако ги нямаме, ще ги изработим в рамките на 3-5 работни дни, след което за втори път ще се свържем с Вас, за да уточним подробностите около доставката.
Всички поръчки се обработват в периода, който е обявен и биват получени на следващия работен ден (включително и събота по желание на клиента).

Закупените от Вас артикули, ще бъдат подготвени и изпратени от собственика на http://www.superrichbg.com на преференциални цени на доставка от договорените куриери.


ПЛАЩАНЕ
Заплащането на направените поръчки в онлайн магазин www.superrichbg.com се осъществява в брой на куриера при получаване на поръчката с наложен платеж.